Advertise with us (we do not endorse any site advertised)

Author Topic: [Masternode] Dash Platinum Launch Shkëmbim !!  (Read 1116 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dfdecxxTopic starter

  • Jr. Member
  • *
  • Joined: Apr 2018
  • Posts: 59
  • Karma: +0/-0
  • HODL!
    • View Profile
  • Bitcoin Address: 15BP6a4FTkvPsAQ4g4TVTbpX5X77qdYFn3
[Masternode] Dash Platinum Launch Shkëmbim !!
« on: May 06, 2018, 10:50:40 PM »

Dash Platinum fillon Shkëmbimin Zyrtar Ekskluziv
(http://Https://trade.dash-platinum.org)


Shkëmbimi ynë do të listojë më shumë ALT-monedhë


votoni atë në shkëmbimin e mosmarrëveshjeve kanalit të dhurimit


1account = 1post


(dhe shkruani adresën tuaj të DASHP për 1 DASHP Airdrop)


** Tani dhuratë Twitter Retweet = 50 DASHP, REF = 500 DASHP, Shkëmbimi i votave = 1 DASHP **


Dash Platinum është në dispozicion në këmbim të pavarur, platforma lojë, platforma transmetimi, dhe një vend pushime


Ne po bëjmë R & D për projektin edhe ne jemi në dizajnin e UI.
Projekti do të dorëzohet më 22 qershor. Partneri ynë teknik është 'Teknologjitë Sherji'


-------------------------------------------------
Ata që marrin pjesë herët mund të marrin kompensim të lartë ROI (masternode).
(http://Https://masternodes.pro/stats/dashp)
Shikoni komunitetin dhe faqen tonë të mosmarrëveshjeve për detaje.


Dash Platinum është cryptocurrency moderne me karakteristika të sigurisë
Dash Platinum mbështet Transaksionet me shpejtësi të lartë, komision minimal dhe siguri të nivelit të lartë
Dash Platinum mund të shfrytëzohet në mënyrë të sigurt si në internet ashtu edhe në person me tarifa minimale të transaksionit.
Harta e rrugës
2018
1Q
Dash Platinum Fillimi i projektit
Launch Website, Explorer
Lëshimi i Portofolit të dritareve
Lëshimi i portofolit Mac


2Q
Fillimi i programit të shpërblimit
Merrni listën në Exchange
Launch platformë lojë (Android / IOS)
Lansimi i portofolit Mobile (Android / IOS)


3Q
Mac, Linux, Lëshimi i portofolit të uebit
Listimi në Coinmarketcap
Zgjerimi i ekipit të zhvillimit, ekipi i marketingut


4Q
Zgjerimi i ekipit të zhvillimit, ekipi i marketingut
Më shumë listë shkëmbimi
Nisja e bisedës për platformën SNS (Përdorni monedhën platinum të Dashit)
Organizimi i konferencës së nisjes (Masternode)
2019
1Q
Lansimi i platformës së transmetimit me një person (Përdorni monedhën platinum të Dashit)
Lirimin e platformës Dash platinum beta të hapur
Ndërveprimi me faqet e qendrës tregtare në internet


Dash Platinum Specifikimi
Emri i monedhës: Dash Platinum
Algoritmi: X11
Pow / Masternode (POS)
Pow 18%, Masternode (POS) 72%, Qeverisja 10%
Furnizimi maksimal: 19,700,000,000
Blloko shpërblimin 4,000
Koha e bllokimit 150 sekonda
duke u ulur me 50% çdo 8 vjet
Kërkohet 1,000,000 DASHP për Masternode


Shperblim
POW 18%, Masternode 72%, Qeverisja 10%


Port P2P: 7978
Porti RPC: 7977
https://www.dash-platinum.org
https://discord.gg/c3pQRkN
https://twitter.com/DashPlatinum


 

[POW .Masternode] Dash Platinum nisur!- Pagesa e fitimit çdo javë

Started by dfdecxx

Replies: 0
Views: 1098
Last post May 02, 2018, 02:10:20 AM
by dfdecxx
[Masternode] Dash Platinum nisur!

Started by dfdecxx

Replies: 0
Views: 1495
Last post June 10, 2018, 08:21:52 AM
by dfdecxx

your ads here