Advertise with us (we do not endorse any site advertised)

Author Topic: [Masternode] Dash Platinum nisur!  (Read 1451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dfdecxxTopic starter

  • Jr. Member
  • *
  • Joined: Apr 2018
  • Posts: 59
  • Karma: +0/-0
  • HODL!
    • View Profile
  • Bitcoin Address: 15BP6a4FTkvPsAQ4g4TVTbpX5X77qdYFn3
[Masternode] Dash Platinum nisur!
« on: June 10, 2018, 08:21:52 AM »

Dash Platinum Filloni para shitjes!


Plani ikëtijmuaji


Crypto Bridge renditet
LojëratëPlotëMobile
Videoja eëhy n D D DASHP
Punësimi我marketerëveprofesionistë
Rinovo faqen kryesore
Portofoli i ri i ueb portalit(Done)http://webwallet.dash-platinum.org/


shkëmbim
https://trade.dash-platinum.org
https://www.bitrocketexchange.com


POW 18%,Masternode 72%,Qeverisja 10%


Ataqëmarrinpjesëherëtmund tri marrin kompensimtëlartëROI(masternode)。
Shikoni komunitetin dhe faqentonëtmosmarrëveshjevepërdetaje。


Dash Platinumëshôndispozicionnëkëmbimtvar pavarur,platformalojë,platforma transmetimi,dhenjëvend pushime


破折号白金është加密货币模式我karakteristikatësigurisë
Dash PlatinummbështetTransaksionet meshpejtësitëlartë,komision minimal dhe siguritënivelittëlartë
Dash Platinum mund të shfrytëzohet në mënyrë të sigurt si në internet ashtu edhe në person me tarifa minimale të transaksionit.


Harta e rrugës
2018
1Q
Dash Platinum Fillimi i projektit
Launch Website, Explorer
Lëshimi i Portofolit të dritareve


2Q
Fillimi i programit të shpërblimit
Merrni listën në Exchange
Launch platformë lojë (Android / IOS)
Lansimi i portofolit Mobile (Android / IOS)


3Q
Mac, Linux, Lëshimi i portofolit të uebit
Listimi në Coinmarketcap
Zgjerimi i ekipit të zhvillimit, ekipi i marketingut


4Q
Zgjerimi i ekipit të zhvillimit, ekipi i marketingut
Më shumë listë shkëmbimi
Nisja e bisedës për platformën SNS (Përdorni monedhën platinum të Dashit)
Organizimi i konferencës së nisjes (Masternode)
2019
1Q
Lansimi i platformës së transmetimit me një person (Përdorni monedhën platinum të Dashit)
Lirimin e platformës Dash platinum beta të hapur
Ndërveprimi me faqet e qendrës tregtare në internet
Emri imonedhës:Dash Platinum
Algoritmi:X11
Pow / Masternode(POS)
Pow 18%,Masternode(POS)72%,Qeverisja 10%
Furnizimi maksimal:19,700,000,000
BlenokoShpërblimin4000
Koha e bllokimit 150 sekonda
公爵你50%çdo8 vjet
Kërkohet1,000,000 DASHPpërMasternode


https://www.dash-platinum.org
https://discord.gg/c3pQRkN
https://twitter.com/DashPlatinum


 

[POW .Masternode] Dash Platinum nisur!- Pagesa e fitimit çdo javë

Started by dfdecxx

Replies: 0
Views: 1049
Last post May 02, 2018, 02:10:20 AM
by dfdecxx
[Masternode] Dash Platinum Launch Shkëmbim !!

Started by dfdecxx

Replies: 0
Views: 1070
Last post May 06, 2018, 10:50:40 PM
by dfdecxx

your ads here