Advertise with us (we do not endorse any site advertised)

Author Topic: RedBag: best prices at market  (Read 659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline RedBagTopic starter

  • Newbie
  • Joined: Jan 2019
  • Posts: 14
  • Karma: +0/-0
  • HODL!
    • View Profile
RedBag: best prices at market
« on: February 05, 2019, 08:50:34 AM »

Përshëndetje :)
Ne jemi RedBag, një kompani e vendosur në Spanjë dhe e dedikuar për shitjen dhe shpërndarjen e minatorëve ASIC në mbarë botën. Ne ofrojmë çmimet më konkurruese me një objektiv: për të arritur publikun më të madh të mundshëm, zbuloni atë në faqen tonë të internetit: redbag.io. Përveç kësaj, çmimet përfshijnë PSU dhe shpenzimet e transportit detar. Ne kemi modelet më të fundit të tregut dhe markave më të mira: Innosilicon, Bitmain, Obelisk, Pandaminer, Baikal, Ibelink, Dayun...
Ne ju ftojmë që ta zbuloni në faqen tonë të internetit.
Ju gjithashtu mund të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje në +34689083127, ne ndjekim WhatsApp!!
Unë shpresoj që ju pëlqen faqen tonë të internetit dhe ne mund të bëjmë biznes së bashku
Faleminderit për vëmendjen tuaj: D


 


your ads here