Advertise with us (we do not endorse any site advertised)

Author Topic: BE blade v2 setup  (Read 1024 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline magog45Topic starter

  • Newbie
  • Joined: Sep 2013
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
BE blade v2 setup
« on: January 11, 2014, 07:50:57 PM »
I'm having a problem with a blade miner, my network consists of a dsl modem hooked up to a router that is then hooked up to a second router, currently being used as a switch. I have powered the blade using an old atx power supply and it lights up and voltages seem to be ok. I access the blade from my browser but no combination of inputs seems to get the blade hashing. On my network the modem assigns an ip to the router which has its own ip for remote access, the router then assigns ip's to the computers on my network and the second router(switch has its own ip for remote access but isn't assigned one by the router) distributes to the network. Once powered up the network lights on the blade come on, the yellow solid and the green flashing but never connects. Any ideas out there, I'm running linux if that helps.


 

Average Mining Rig Setup

Started by cryptocoin

Replies: 8
Views: 7402
Last post April 11, 2013, 10:01:49 PM
by cryptocoin
Rate my mining setup

Started by peterdijk

Replies: 1
Views: 2266
Last post April 24, 2013, 03:23:49 PM
by alinsaviuc
Best Bitcoin GPU Mining Rig Setup and Equipment! Help greatly appreciated!!!

Started by AaronEax

Replies: 0
Views: 3151
Last post July 01, 2013, 05:22:22 AM
by AaronEax
Hello, someone has more than one blade

Started by aceptamosbitcoin

Replies: 6
Views: 1799
Last post October 06, 2013, 10:43:38 PM
by nick0016
Can't access blade config menu through Belkin Router, Win 7

Started by Logicus

Replies: 1
Views: 1461
Last post December 02, 2013, 12:05:57 AM
by Logicus

your ads here